w

Fibo

Produsent av baderomspanel og andre laminatprodukter

15.02.201620:54 Ivar Olsen

Fibo-Trespo heter nå Fibo, og er Norges ledende leverandør av høykvalitets veggsystemer. Systemer som er betydelig rimeligere, enklere å installere og mer miljøvennlig enn fliser. Godkjent for våtromsnormen og med 15 års garanti.

Fibo er et norsk teknologiselskap som utvikler neste generasjon veggsystem for krevende rom. Siden 1951 har vi kledd det norske hjem med veggløsninger av høy kvalitet, og Fibo kan i dag kjøpes i hele Skandinavia, England og Nederland. Fibo har hovedkvarter i Lyngdal - i moderne lokaler med state-of-the-art teknisk utstyr.

BAD OG VASKEROM

Bygg et kvalitetsbad med veggpanel fra Fibo AS

Fibo har siden 1952 produsert veggpanel for bad, vaskerom og andre rom som trenger en slitesterk overflate eller som er utsatt for høy fuktighet. Panelene er godkjent for bruk i våtsonen, er akseptert som membran og kan dusjes direkte på. Panelene har NBI teknisk godkjenning og er godkjent i henhold til Byggebransjens Våtromsnorm – FFV.

Panelene skrus direkte på eksisterende vegg eller stenderverk. Alle panelene leveres med den unike AquaLock-låsen.

Den glatte og sterke overflaten tåler både direkte vannsprut og store temperatursvingninger, er rask å tørke av og enkel å holde ren. Følg den enkle monteringsanvisningen, og du er sikret et resultat som varer i årevis.

Velg mellom alle design, farger, fuger, struktur etc. i kolleksjonene Cresendo, Marcato, Fortissimo, Colour Colection, Legato og Adagio. Et utvalg som gir deg nesten endeløs muligheter og kombinasjoner.

Med alle nyhetene er ikke lenger veggpanel forbeholdt baderommet, men er spennende elementer i mange av boligens rom. Design går ikke på bekostning av kvalitet. 

KJØKKEN

Kitchen Board og benkeplater

Fibo Kitchen Board har samme overflate og godkjenninger som veggpanel og er utviklet spesielt for området mellom benk og overskap.

Fibo benkeplater med overflate i laminat er meget slitesterke og samtidig lette å holde rene. Vi leverer også skreddersøm av benkeplater på bestilling, ferdig tilpasset og klar for montering.

Les mer på Fibo sin hjemmeside

Fibo
Fibo
Fibo