w

TerrasseSpesialisten AS

Produkter til terrassen

11.10.201609:31 Sture Olsen

TerrasseSpesialisten AS hovedfokus er produkter til terrassen, og de er hele tiden på utkikk etter de siste produktene på markedet. Det startet opp med beslag for skjult innfesting av terrassebord og fortsatte med kompositt terrassebord.

Prdoukter

  • CAMO, skjult innfesting av alle typer terrassebord.
  • Tiger Claw, skjult innfesting av terrassebord.
  • Vedlikeholdsfrie terrassebord fra flere produsenter på lager.
  • Buzon justerbare sokler får både trebjelkelag og heller.
  • Espalier, avslutninger under terrasser
  • Verktøy, BO-WRENCH
  • Beslag og skruer

Se komplett liste av produkter på TerrasseSpesialisten AS sin hjemmeside.


CAMO

CAMO er et system for kantinnfesting ved montering av terrassebord. Skruene blir skjult, og er ikke synlige på overflaten.

CAMO skrumal er laget for kun å fungere sammen med den den patenterte spesialdesignede CAMO-freseskruen.


Tiger Claw

Kraftig stålbeslag for bruk på 28 mm og tykkere terrassebord CU-imp. Beslget leveres med sort coating for at det skal være mindre synlig mellom terrassebordene.

TC-1S gir en skrue og spiker fri overflate. Da slipper du dagens kjente problemer med, oppflising rundt skruen, oppsprekking rundt skrue, sprekking ved endeskjøting eller spiker som kommer opp. 


BO-WRECH

Et utrolig hendig verktøy for montering av alt fra terrassebord til plattformgulv - som skal monteres på en bjelke (48mm). Ekstrautstyr for bruk til bjelker ned til 36mm, og for de store dimensjonene opp til 120mm finnes.


Buzon

Buzon er justerbare sokler for å løfte ditt prosjekt. Enten bare for å utgjevne at underlagget er skjevt eller for at du har behov for søyler. Buzon tåler et trykk på 1 tonn på hele overflaten.Se mer på TerrasseSpesialisten AS sin hjemmeside.

TerrasseSpesialisten AS
CAMO
TerrasseSpesialisten AS
Tiger Claw
TerrasseSpesialisten AS
BO-WRECH
TerrasseSpesialisten AS
Buzon