w

Celsa Steel Service

Norges klart ledende bedrift innen armering

24.06.201609:38 Sture Olsen

Celsa Steel Service er lokalisert med avdelinger følgende steder rundt om i landet; Tromsø, Trondheim, Ålesund, Bergen, Kristiansand og Drammen.

Samtlige steder tilbyr kamstål, standard nett, prosjektnett, kappet og bøyd stål, Bamtec, rustfri armering, lenton armeringsskjøter, gitterbjelker samt andre armeringsprodukter/tilbehør.

Celsa Armeringsstål

Celsa Armeringsstål er leverandør av armering og Celsa Steel Service sin søsterbedrift som er lokalisert i Mo i Rana.

Dette er den ledende produsenten av armeringsstål i Norden, og produksjonen i Mo er basert på skrap.

Celsa Armeringsstål er Norges største gjenvinningsselskap, og med en kombinasjon av vannkraft som den grunnleggende energiressurs, har Celsa Armeringsstål en høy miljøprofil.


Kamstål

Ivar Olsen Trelast-Byggevarer AS lagerfører 10mm og 12mm, men kan levere andre dimensjoner


Standardnett

Standardnett er underlagt sertifisering klasse K, og brukes til armering av betongdekker og vegger i husbygging og til armering av betongelementer. Fordelen med standardnett er at det er lagervare, og derfor kan fåes på kort varsel.

Vi lagerfører K131 standardnett, som har 5mm tråddiameter og format på 2x5 meter, men også her kan vi levere andre standardnett.

For større byggeprosjekter kan man tilby prosjektnett. Prosjektnett tilpasses det enkelte byggeprosjekt både på armeringstverrsnitt og formater. Alle krysspunkter er sveiset.


Se Celsa Steel Service sin hjemmeside for mer informasjon og produktoversikt.

Celsa Steelservice
Celsa Steelservice