w

WAVIN

Solide og sikre rørsystmene og VVS installasjoner

23.06.201616:58 Sture Olsen

Wavin gir effektive løsninger for grunnleggende behov i dagliglivet: trygg distribusjon av drikkevann, bærekraftig forvaltning av regnvann og spillvann, energieffektiv oppvarming og kjøling av bygninger.


Overvann

Ett komplett system til overvannshåndtering skal kunne drenere og transportere overskytende vann vekk, uansett mengde eller hastighet. Med Wavins rør og tilslutningskomponenter kan du optimere drenering og transport av overvann og samtidig oppfylle de strengeste kvalitetskrav.

X-Stream er det ideelle rør til spillvann- og overvannssystemer. En spesialutformet muffe, som er sveiset fast på røret, forenkler installasjonen på grunn av 50% redusert kraft for montering av spissende i muffe, sammenlignet med øvrige rørsystemer.

Se produkter til DV Di X-Stream drensrørAvløp i bygning

Et moderne avløpssystem er et av bygningens viktigste installasjoner. Det er derfor viktig og velge rett system. Wafix PP er et rørsystem der kvalitet og funksjonalitet er satt i høysetet.

Wafix PP er Wavins unike innomhus avløpssystem. Systmet er utviklet for å takle alle utfordringer som et moderne avløpssystem møter.

Wafix PP er fremstilt av gjenvinnbart PP som gir både rør og deler gode fysiske og kjemiske egenskaper. Wafix PP er produsert i henhold til NS-EN 1451-1 og er godkjent og merket med Nordic Poly Mark.

Se prdoukter til PP Wafix avløpsrørSe Wavin sin hjemmeside for flere prdoukter og mer informasjon.

Wavin
Wavin