w

Weber Norge

Et norsk byggeikon

21.02.201615:32 Ivar Olsen

LECA

AS Norsk Leca ble etablert i 1954, og Leca har siden vært en del av norsk byggehistorie og -kutur. Knapt noe byggemateriale i nyere tid har hatt så stor betydning for det norske samfunn som Leca-blokka.

Sortimernt

Leca-sortimentet består i tillegg til et stort utvalg Leca blokker også av piper og vegg- og gulv-elementer. Men Leca-kula selv er også et viktig produkt. Den er velkjent for sin bruk i blomsterpotter og blomsterbed, men det virkelig store bruksområdet er til fyllmasse, drenering og isolasjon på områder som bygg, vei og bane.

Utvikling

De siste årene har Leca-blokker blitt både enklere og raskere. Med den nyutviklede patenterte LSX-teknologien blir de også lettere og sterkere. Weber har som slagord at «vi gjør hardt arbeid lettere», og en vektreduksjon på inntil 30% sparer ryggen din for veldig mange kilo på en Lecamur.

Mørtel og fasade produkter

Tidligere ble de fleste mørtler blandet av håndverkerne på byggeplass. I dag er det meste av mørtler som benyttes av både proff og selvbyggere, fabrikkfremstilte mørtler. De er ferdigblandet og skal kun tilsettes vann.

Weber Norge er en velassortert leverandør på prdoukter for puss, støping, muring, maling og tilbehør for mur både utvendig og innvendig.

Les mer på www.leca.no og Weber sin hjemmeside. Her finner du også brosjyrer og videoer.

Se også Weber på YouTube.

Weber Norge
Weber Norge
Weber Norge