w

BerryAlloc

Gulv og vegg

12.10.201611:41 Sture Olsen

BerryAlloc er et nytt merke innen gulv og vegg som erstatter de tidligere merkene Berry Floor og Alloc. BerryAlloc er en stor, internasjonal leverandør av blant annet:

  • HPL laminat
  • DPL laminat
  • Parkett
  • Vinyl Planks
  • Walls

Det leveres også tilbehør til disse produktene.

High-Tech laminat - Verdens sterkeste laminat!

BerryAlloc High-Tech Laminat er verdens sterkeste og mest holdbare laminatgulv. Estetisk tiltalende utseende og eksepsjonell teknisk kvalitet gjør BerryAlloc High-Tech Laminat egnet for bruk på steder med stor slitasje, som hoteller, restauranter, butikker, kontorer - ja, til og med flyplassterminaler. Den unike overflaten i høytrykkslaminat gir kunden et gulv med garantert slitestyrke og enestående motstandsdyktighet overfor vann, slitasje, falming og flekker.

Laminat - Uansett hva slags gulv du ser etter - du finner det her!

Lange planker, korte planker og brede planker. Gulv til kjøkken og gang såvel som til stuen. Gulv til restauranter, hoteller og butikker, selv til Heathrow Airport. Slitesterke gulv med dekorer fra det mest moderne til klassisk og tidløs design.design.

Et laminatgulv som innfrir alle forventninger

I BerryAllocs kjente laminatserie forenes skjønnhet og nyskapning. Alle laminatgulvene er svært enkle å legge, fås med låsesystemene Best Loc og Best Loc® X-Treme, og dekkes av en livstidsgaranti.

BerryAlloc Parkett - Et naturlig valg

Hver planke av parkett er unik. Du tar en bit av den naturlige verden inn i ditt hjem, og får det beste den har å tilby: enkle og rene linjer, selve grunnlaget for en raffinert stil og en behagelig atmosfære. 

Kolleksjon av eksklusiv og attraktiv parkett gir deg et utvalg av:

  • Forskjellige tresorter, hver med sin egen spesielle karakter
  • En meget tøff high-tech lakk, lett å vedlikeholde, eller en naturlig, dyp-oljet tradisjonell finish,
  • En rekke farger og utførelser som passer dagens stiler

Vinyl Planker - DreamClick

Det har aldri vært så enkelt å installere ditt drømmegulv! Du kan klikke plankene sammen i alle retninger takket være vår unike 4 sidig låsesystem. En drøm gått i oppfyllelse!


Les mer på BerryAlloc sin hjemmeside.

KATALOG
BerryAlloc
BerryAlloc
BerryAlloc
BerryAlloc