w

Pergo

Oppfinneren av laminatgulvet

15.02.201620:42 Sture Olsen

I dag finner du også vinyl- og tregulv hos Pergo. Uansett hvilken smak du har, garanterer Pergo-merket et vakkert gulv som er lett å legge og vedlikeholde, og som er slitesterkt nok til å takle hverdagens utfordringer. Slik at det vil ta seg pent ut selv etter flere års bruk.

LAMINATGULV

Hvorfor velge Pergo

For 35 år siden fant Pergo opp laminatgulvet. Et gulv som kombinerer vakker design og høy slitestyrke – som ingen andre gulv. Pergos laminatgulv er laget for å tåle år med bruk og likevel se vakre ut. Det er med andre ord det perfekte valget for et hjem der du er fri for bekymringer og kan slappe helt av.

I år tar Pergo konseptet med laminatgulv et stort skritt videre. Med lanseringen av Sensation-laminatet flytter man grensene for hvordan et laminatgulv kan se ut – og føles som. Og det er mye derfor Pergo er spesielt stolte over å kunne invitere deg inn i den nye katalogen.

WOOD PARQUET

Varme og karakter som vil vare

Tregulv handler ikke bare om naturlig sjarm. Det må også være slitesterkt og skal tåle viltre barn, kjæledyr, små uhell og festlige anledninger med høy stemning. Parketten skal ta seg pent ut så lenge som mulig, ikke sant? Gulv fra Pergo er designet for å oppfylle alle dine behov og vel så det.

Du får Pergos tregulv i en rekke vakre kolleksjoner med ulike borddesign, sorteringer, stukturer og finisher. Hos pergo får du et gulv som tåler livene som leves på det. Hemmeligheten ligger i den vanserte produktoppbyggningen og markedets beste garanti. 

VINYL PLANKS & TILES

Ser og føles naturlig ut

Den nye kolleksjonen av Pergo vinylgulv er intet mindre enn en revinylusjon. En ny overflate gir et naturlig utseende og preg, kombinert med Pergos slitestyrke. En ny produksjonsprosess har gitt en uovertruffen stabilitet, og den nye klikkfugeteknologien har gjort gulvet svært raskt og enkelt å legge. Og den varme, komfortable mykheten tar deg langt, langt vekk fra andre vinylgulv.

Alle Pergos vinylgulv fås i to kvalitetsnivåer: Premium og Optimum. Premium-gulvene egner seg spesielt bra til boligformål takket være det revolusjonerende klikkfugesystemet, PerfectFold™ 

Les mer på Pergo hjemmeside

Pergo
Pergo
Pergo