w

Sjølingstad Snekkerverksted

Alt du trenger til innendørs og utendørs husdekor og lister. Pynteklosser forenkler arbeidet med belistning samtidig som de tilfører flotte detaljer som gir huset ditt særpreg og personlig stil.

15.02.201619:45 Sture Olsen

Knud Langhoff hadde jobbet som snekker i mange år, men kunne tenke seg nye utfordringer. Han innredet da garasjen sin på Sjølingstad til et lite snekkerverksted. Han hadde fått en idé om å gjøre belistningen enklere ved å slippe å gjære lister. Dermed var idéen om pynteklosser født.

Det tok ikke lang tid før han måtte ansette flere folk og anskaffe nye maskiner. Han bygde ut garasjen sin til det dobbelte. Men det viste seg ganske fort at dette ikke var tilstrekkelig. I dag er det 17 ansatte og man kan se tilbake på en svært vellykket idé

Sjølingstad Snekkerverksted har i dag et stort utvalg av både malte og ubehandlede pynteklosser og lister til innendørs bruk. Til utvendig bruk leverer de både ubehandlet, impregnert eller malt.

TAK OG GULVKLOSSER

Enklere kan det ikke bli - og pent blir det også

Kanskje er det gjæringen av takhjørnene som er den vanskeligste jobben når man skal beliste. Med våre lekre takklosser, skal du bare passe på at listen er lang nok til å treffe takklossen, i en rett vinkel. Enklere kan det ikke bli. Pent blir det også.

Også på gulvet gjør det seg med en liten kloss, istedenfor å måtte gjære i hjørnene. Enkelt og greit.

LISTER OG HUSDEKOR

Flotte detaljer som gir huset ditt særpreg og personlig stil

Sjølingstad lager flere listetyper: Sjølingstadlisten, Lindesneslisten og Kvadrantlisten. Sistnevnte er en komplett listeserie.

I tilegg har Sjølingstad Snekkerverksted et stort utvalg i sideklosser, underklosser, stolpehatter, stolpeknekter, hylleknekter og mye annet husdekor.

KUNDENS BEHOV OG SPESIALOPPDRAG

Høy kvalitet og god service

Sjølingstad Snekkerverksted mål er å oppfylle kunders behov for høy kvalitet og god service. Få idèer og inspirasjon til å smykke ditt hjem med pynteklosser og elegante lister, og de kan også levere lister og ”spesielle” klosser som ikke er lagervare, etter nærmere avtale.

I tillegg til den ordinære produksjonen av pynteklosser og lister, påtar Sjølingstad Snekkerverksted seg spesialoppdrag som trapper, skiskytterkolber, modeller og prototyper på oppdrag fra designere og oppdrag i forbindelse medrestaurering.

Les mer på Sjølingstad Snekkerverksted hjemmeside

Sjølingstad Snekkerverksted
Sjølingstad Snekkerverksted
Sjølingstad Snekkerverksted