w

Alsvåg

Nordnorsk kvalitet

21.02.201614:27 Sture Olsen

Produkter

Også i områder med ekstreme vær- og klimaforhold må husene pent finne seg i å måtte stå ute. I over 30 år har Alsvåg Plater laget taktekke som skal motstå regn og storm, snø og kulde. Vårt nord-norske klima har lært oss hva som kreves av et godt tak – samtidig som et pent utseende blir ivaretatt.

Kvalitet

Alsvåg er den produsenten i Norge med lengst erfaring som leverandør av profilerte tak- og veggplater til det norske markedet. Kravet til kvalitet er alltid avhengig av hvilke behov kunden har. Målet må da være at produktene har en riktig balanse mellom økonomi og langsiktige kvalitetsbehov.

Langs vår værharde kyst er kravet til kvalitet svært høyt. Alsvåg Plater har gjennom mange år fått erfaringen som skal til for å levere produkter med den kvalitet som kreves.

Skreddersydd taktekke

Alsvåg ville lage takkledningen nøyaktig etter bygningens mål ved å skreddersy lengdene av platene på forhånd, slik at platene kunne skrues direkte til lektene. Men det var ikke nok at bare platene passet til bygget. «Sømmer og kapper» skulle også passe til helheten.

Beslag, stigetrinn, snøfangere og skruer skulle stå til platene for at hvert enkelt bygg skulle få sitt eget særpreg.

Kvalitet og pris henger sammen

Skal du bruke standard lengder på 4 m og taket måler bare 3.6m, må du kappe 40 cm av platen. Biten på 40 cm må du betale for selv om du aldri får benyttet denne. Kjøper du et Alsvåg tak skreddersydd, betaler du kun for det du bruker. Dermed blir det færre meter å betale for og du klarer deg uten kostbart kappeutstyr.

Du sparer inn på skjøteomleggg og annet tilbehør og tenk på all den montasjetiden du sparer. Men fremfor alt: Du får en kvalitetsøkning uten ekstra kostnader.

Kort leveringstid

På grunn av at produksjonen foregår i din geografiske nærhet, med effektive forsendelsesmetoder og høy produksjonskapasitet, leveres platene ferdig tilkappet i ønskede lengder innen kort tid.

Normalt er leveringstiden under en uke fra fabrikk.

Pristilbud

En enkel skisse av huset ditt sammen med nødvendige mål er det du trenger for å kalkulere hva taket ditt vil koste.

Ta med skissen til oss så hjelper vi deg.


Les mer på Alsvåg sin hjemmeside.

Alsvåg Plater AS
Alsvåg Plater AS