w

Armat

Takplater, veggplater og takrenner. Hos Armat finner du alt du trenger!

21.02.201614:39 Sture Olsen

ArcelorMittal er en av verdens største stålprodusent og eier av Armat som leverer profilplater for tak og vegg, taksteinsplater, taksikring, takrenner, beslag og annet tilbehør for å nevne noe.

TP 20 LS

Den mest kjente profilen er kanskje TP 20 LS, som er en likesidet takprofil som passer på ulike type hus, forretnings- og industribygg. Utstyrt med vannlås som gir ekstra sikkerhet mot at vann trenger inn under platen i sideoverlapp. Passer for de fleste tak ned til 14 graders helling.

Sinus 27 T

En unik profil som gir huset ditt et tradisjonelt utseende. Den myke profilen passer både til det moderne huset og til det eldre. Anbefales på tak med helling ned til min. 14 grader. Profilen har ikke vannlås, og monteres derfor med ekstra overlapp som takplate for å gi god tetting i sideoverlapp. Skjøtes over to profiltopper med dekkbredde 889 mm.

Det finnes flere profiler for tak og vegg.

Orginal

Taksteinsplaten Orginal er et t vakkert og lettlagt tak, med design som minner om enkelbuet tak og med en glatt overflate som forhindrer mosedannelse. Passer for alle tak med helling ned til min. 14 grader.

Ambassador, Classic og Kami TerraPlegel® er andre taksteinsplater fra Armat.

Taktilbehør

Armat leverer også taksikring som snøfangere og takstiger og ulike takrennesystemer. I tillegg har Armat beslag for møne, vindski, gradrenne m.m. tilpasset farge og ditt tak!

Belegg og farger

Armat tilbyr en rekke ulike beleggtyper tilpasset bruk og eksterne krav.

Armat takplater, veggplater, takrennesystem og øvrige produkter tilbys i et rikt utvalg av farger. Fra eksklusive alternativer i gråskalaens ulike nyanser, til tradisjonelt røde. 

Se Armat hjemmeside for mer informasjon

Armat