w

Arbor

Enkelt og elegant

15.02.201620:16 Sture Olsen

Arbor leverer et komplett program av spon-, MDF- og baderomsplater, og har produksjonsanlegg, både i Hattfjelldal og Kragerø.

Arbor-Hattfjelldal ligger i Hattfjelldal kommune i Nordland. Arbor ble grunnlagt i 1957 og er landets første sponplateprodusent. Vi leverer kvalitetsplater av spon til gulv, vegger og tak, samt plater til møbelindustrien og konstruksjonsformål. Gjennom mange års erfaring har vi funnet frem til en solid kombinasjon av bjørk og gran. Svanemerkede Arbor-plater er garantien for et miljøvennlig produkt.

Arbor-Kragerø leverer MDF-produkter for vegg og tak. Produksjonen omfatter ubehandlede og malte interiørprodukter i moderne farger. Vi ferdigbehandler også veggpaneler med bilder, graffiti og dekorer.

En viktig del av sortimentet er også Arbor Baderomspanel. Baderomspanel med klikklås, som er godkjent for bruk i våte soner, med mange spennende og moderne dekorer.

FERDIGMALT SPON OG MDF

Innvendige veggplater for de fleste prosjekter

Ferdigmalt veggpanel av spon i moderne farger og med spennende dekorer. Veggpanel ferdigmalt og ubehandlet av MDF med dype profiler. Også som fotovegger eller med graffiti. 6 mm dekorpanel for rehabilitering, veggpanel du kan legge horisontalt eller diagonalt.

Arbor leverer mange typer tak med en perfekt finish og en pen og solid malt overflate, for bruk som himling både i spon og MDF.

GULV OG TRADISJONELLE SPONPLATER

Kvalitetsgulv i spon

Tradisjonelle sponplater er standard og fuktbestandig gulv, som også ofte brukes som flytende gulv og plattformgulv. I tillegg har Arbor slissegulv for lyddemping og thermogulv for vannbåren varme i gulv.

I tillegg leverer vi våre tradisjonelle sponplateprodukter for gulv og vegg, kilfalsvegg, slissegulv, thermogulv og taktro.

BADEROMSPANEL 

Enkelt, trygt og elegant

Arbor Baderomspanel monterer du enkelt selv, og med det spesielle låsesystemet trenger du ikke bruke lim. Når panelene er skrudd på plass, er resultatet en glatt og tett vegg, uten synlige skjøter. Panelene er enkle å vedlikeholde og meget slitesterke. Perfekt til nybygg og oppussing.

Les mer på Arbor hjemmeside

Arbor
Arbor
Arbor
Arbor
Baderomspanel