w

Gilje

Dør og vinduer

28.06.201617:53 Sture Olsen

I dag har Gilje mer enn 280 ansatte som produserer 120 000 vinduer og 20 000 ytterdører hvert eneste år. Produkter som lavenergivinduer, brannvinduer, sikkerhetsglass, selvrensende glass, branndører og sikkerhetsdører inngår også i sortimentet. Alt er tilpasset dagens behov og gjeldende byggtekniske forskrifter.


Vindu

Gilje vanlige vindussortiment er er perfekt valg om du skal kjøpe nye vinduer og ønsker en klassisk vindusløsning. Gilje vindussortiment leveres med U-verdi fra 1,0 til 1,4.

Dersom du vil ha det ekstra lunt å stille, velger du Gilje eXtra. I tillegg får du vinduer med vårt nye innvendige design uten profiler. 

Gilje eXtra gir deg vinduer med et stramt og enkelt design, ekstra kraftig ramme, kraftigere glass og suveren isoleringsevne. Gilje eXtra leveres med U-verdi fra 0,8 til 1,2

Toppsving, innadslående, fastkarm og topp- og sidehengslede er de mest vanlige vinduene.

Kombinasjonslvindu er der man i en karm kan levere kombinasjoner av fastkarm, lukkevindu og balkongdør er mulige. Slike kombinasjonsvinduer kan bygges opp av de fleste vindustyper, og om ønskelig ha ulike former for hengsling i en karm uten sammenkobling. Kombinasjonsvindu leveres med U-verdi ned mot 1,0.

Spesial vnduer er i fast karm med skrå og karnapp. Spesialvinduer kan også bygges i kombinasjon med andre vindustyper. Om ønskelig kan du velge ulike vindustyper i en og samme totalløsning.

Vindusproduksjonen hos Gilje er fleksibel, noe som gir oss gode muligheter til å innfri våre kunders spesielle ønsker og behov.Dører

Ytterdører fra Gilje er bygd for å tåle vær og vind uten at det går ut over utseendet. Alle malte ytterdører er laget med kompaktlaminat. Det gjør dem vanntette og robuste slik at de tåler et norsk og barskt klima. 

Giljes dørkolleksjon inneholder en rekke ulike sidefelt for montering sammen med døren – både som enkle og doble felt.  Alle sidefelt kan leveres ferdig overflatebehandlet i samsvar med dørene, eller separat.

Balkongdører fra Gilje er klassiske og tilpasset et tøft, nordisk klima og skiftende værforhold. Dørene produseres av førsteklasses materialer i tråd med de beste håndverkertradisjoner.

Skyvedøren fra Gilje er bygget etter samme solide kvalitetsprinsipper som våre vinduer og balkongdører når det gjelder konstruksjon og isolering. Med skyvedøren får du en elegant kombinasjon av store vinduer og mulighet til å slippe sommeren helt inn. 

Gilje leverer også entrédører og kjellerdørerLes mer på Gilje sin hjemmeside.

Gilje
Gilje
Gilje
Gilje
Gilje