w

Swedoor JELD-WEN

Innerdører og ytterdører

10.02.201616:21 Sture Olsen

JELD-WEN Europa er den ledende dørleverandør på det europeiske marked. I hele Europa streber vi etter å imøtekomme våre kunders ønsker og behov til dører, og vårt sortiment er fullendt med standarddører, eksklusive høykvalitetsdører, spesialdører samt prosjektdører.

En dør er så mye mer enn bare en dør. En dør kan diskret matche helheten eller markant vekke følelser. Den kan lukke ute og stenge inne og er forbindelsen mellom rom.

INNERDØRER

JELD-WENs store utvalg av innerdører rommer flere produktserier som gjør det mulig for alle å finne den dørløsning som passer til både smak, behov og pengepung. Uansett om du ønsker deg en moderne innerdør, tradisjonell formpresset dør, skyvedør, innerdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes innerdører for de fleste behov, og de fleste innerdører kan leveres som pardør eller skyvedør.

YTTERDØRER

JELD-WENs store utvalg av ytterdører rommer flere produktserier som gjør det mulig for alle å finne den dørløsning som passer til både smak, behov og lommebok. Uansett om du ønsker deg en moderne ytterdør, tradisjonell ytterdør, ytterdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes ytterdører for de fleste behov, og mange ytterdører kan leveres som pardør, med sidefelt og overlys eller med funksjonskrav som passivhusstandard eller brann- og lydklasser.

BLI INSPIRERT

Har du tenkt over hva en dør kan bidra med? Glassdører gir lys, tredører gir varme, skyvedører gir mer plass, dobbeltdører skaper rom og med malte dører kan du skape oppmerksomhet...

Bruk JELD-WENs inspirerende designverktøy og vis hvem du er med din unike ytterdør, og utforsk muligheten med overflater, farger og glass. Eller utforsk muligheten til å skape unike innerdører - og skill deg ut fra de andre.

Les mer på Swedoor Jeld-Wen hjemmeside

Swedoor JW
Swedoor JW