w

VELUX

VELUX takvinduer er de originale

10.02.201615:54 Sture Olsen

I mer enn 70 år har VELUX Gruppen skapt bedre bomiljøer for mennesker over hele verden. Utnytte dagslys og frisk luft. Et brennende engasjement for dagslys, frisk luft og bedre bomiljøer. Det var det som startet selskapet for mer enn 70 år siden, som fremdeles er drivkraften til VELUX Gruppen.

VELUX Norge AS selger og markedsfører VELUX takvinduer på det norske markedet. Vi er en del av den internasjonale VELUX Gruppen med salgs- og produksjonsvirksomhet i mer enn 35 land og 10 000 medarbeidere på verdensbasis.  

PRODUKTER

VELUX takvinduer kommer i en rekke utførelser og kan bygges sammen i det uendelig. Du finner helt sikkert et takvindu som passer dine behov. VELUX gruppen har levert takvinduer i høy kvalitet i 70 år. Produktenes overlegne funksjoner gir deg mulighet til å nyte den ideelle kombinasjonen av dagslys, frisk luft og fri utsikt – det perfekte miljø til din bolig.

SOLSKJERMING

Suppler ditt VELUX takvindu med en VELUX solskjerming. VELUX gardiner gir effektiv beskyttelse mot sol og varme for alle behov. Velg mellom utvendig screen og et bredt utvalg av innvendige gardiner - manuelle, elektriske eller solcelledrevne.

VELUX INTEGRA

Tenk deg at takvinduene automatisk slipper inn frisk luft når du trenger det. At solskjermingen automatisk senkes til faste tider og holder temperaturen på et behagelig nivå. At du kan lukke alle takvinduene ved hjelp av ett tastetrykk når du går ut. Dette og mye mer er mulig med VELUX INTEGRA takvinduer og vinduskupler (se video).

Les mer på VELUX hjemmeside

VELUX
VELUX
VELUX
VELUX