Om Oss

Trelast-Byggevarer på Tverlandet siden 1991

OPPSTARTEN

Ivar Olsen Trelast-Byggevarer ble startet opp i 1991 av Ivar Olsen som et enkeltmannsforetak. Etter mange år i bransjen hadde Ivar lyst til å skape noe for seg selv, og bare uker etter ideen ble til hadde Tverlandet fått en trelasthandel.

De første årene drev han for seg selv med hjelp fra sønnene Ørjan og Sture, som senere skulle bli en del av Ivar Olsen Trelast-Byggevarer AS. 

NY BUTIKK

I 2003 ble den gamle kontor og butikkdelen revet i lagerbygget, og vi utvidet med ny butikk, utstilling, lager og kontorer. Senere har vi også bygd eget lagerskur for impregnert trelast, noe som har gitt oss flere dimensjoner og ikke minst et godt utvalg av lengder.

I løpet av 2016 har nye utereoler også gjort at vi har fått et mer ryddig og effektiv uteområde. Dette har økt vår kapasitet av gamle lagervarer, men også gitt oss muligheten til å ta inn nye lagervarer og sesongvarer.

Utvalget av byggevarer, trelast, festematriell, verktøy og andre butikkvarer har økt med årene, og vi arbeider stadig med å tilpasse oss kundenes behov og ønsker.

FOKUS PÅ KUNDEN 

I den mer og mer digitale verden satser vi spesielt på sosiale media og internett for å komme nærmere våre kunder og leverandører. Dette gir kunde og oss raskere måter å sende/motta informasjon på, og vi får raskere og ærligere tilbakemeldinger fra kundene - noe som gjør at vi kan ta lærdom og tilpasse oss raskere.

Vi prøver stadig å forny og forbedre oss på alle områder, og har planer om fortsatt å tilby Tverlandet og hele Salten regionen en lokal, faglig og konkurransedyktig bedrift på trelast og byggevarer.

I DAG

I dag drives firmaet av Ørjan Olsen og Sture Olsen, som sammen med Kenneth Simensen og Tommy Trones utgjør de faste ansatte. 

Ivar Olsen Trelast-Byggevarer AS
Fasade
Ivar Olsen Trelast-Byggevarer AS
Lager
Ivar Olsen Trelast-Byggevarer AS
Utereoler