KÄHRS OG UPOFLOOR SLÅS SAMMEN

To sterke merkevarer forenet under Kährs

TO STERKE MERKEVARER FORENET UNDER KÄHRS

To markedsledende merkevarer for gulv, som begge driver med produktutvikling og innovasjon innen deres bransjer vil nå bli ett under merkevaren Kährs. Kährs, ble stiftet i Nybro, Sverige i 1857 – med mer enn 160 års erfaring av å jobbe med tre. Upofloor, ble stiftet i Finland i 1955 – en ekspert og industri pioneer innen pvc-frie vinylgulv.

GULVLØSNINGER – FRA UPOFLOOR TIL KÄHRS

De funksjonelle vinylgulvene som ivaretar spesifikke behov innen helse og utdanning som blir introdusert under merkevaren Kährs er Estrad, Quartz og Zero.

Estrad

Et fargerikt utvalg av praktiske og allsidige vinylgulv for offentlige områder, som gir utmerket slitestyrke og ytelse. Følg linken for å få mer informasjon om Estrad.

Les mer om Estrad

Quartz 

Bestående av fire forskjellige kolleksjoner i forskjellig design, farger og formater tilbyr denne serien med tøffe, sterke og lett vedlikeholdte gulv en uendelig mulighet for design og fargekombinasjon.

Les mer om Quartz

Zero

Med tre kolleksjoner gir dette PVC-frie produktet forskjellige egenskaper og installasjonsmetoder, fortsatt gir det mulighet for å mikse og blande da kolleksjonene er fargekoordinerte. Man kan skape et helt designkonsept som kan brukes på et helt bygg som f.eks et sykehus. Zero er laget av det innovative gulvmateriale Enomer® som er PVC-, mykner-, ftalat- og halogenfritt.

Les mer om Zero

Estrad
Quartz
Zero