ISOLA STÅLTAKRENNE

Isola kommer med fem nye deler til ståltakrennen

Isola har utvidet sortimentet og kommer med flere nyttige og smarte tilbehørsprodukter til takrennesystem i stål.

Dette gjelder to typer Løvtrakt; Universal og Selvrensende, samt Brønnkrage og Muffe til løvtrakt. I tillegg faser vi inn et nytt Endestykke med stuss som benyttes når det er behov for å føre vann fra takrennen til en tilstøtende takflate, for eksempel ved halvvalmet tak.

De nye løvtraktene benyttes når nedløpet er koplet direkte til et avløpsrør i bakken. Traktene skiller ut løv og småkvist og hindrer dermed blokkering av avløpet.

Isola Løvtrakt Universal skiller ut løvet slik at dette blir liggende i trakten, og må fjernes manuelt etter behov. Isola Løvtrakt Selvrensende skyller løvet ut av trakten og ned på bakken foran nedløpet. Denne utgaven krever dermed mindre ettersyn og i utgangspunktet ingen fjerning av løv.

Ved bruk av løvtrakt er det ikke nødvendig med løvrist over kum og nedløp. Det gjør at behovet for rengjøring av takrennene blir betydelig redusert.

De nye tilbehørsproduktene er en del av Isola Takrennesystem i stål og leveres i samme fargeutvalg som takrennene med unntak av Endestykke med stuss som kun leveres i sort og hvit.

Takrenne Stål » Isola AS