Platon Grunnmur

Nye kvalitetskategorier

På samme måte som for produktgruppen undertaksbelegg etablerer vi nå også ulike kvalitetskategorier for våre grunnmursplater.

Platon Xtra vil inngå i kategorien Nordic. Baros Grunnmursplate vil inngå i kategorien Basic, og samtidig skifte navn til Platon Basic.

– Begge produkter har samme kvalitet og produktspesifikasjoner som tidligere, påpeker produktsjef David Gusland.

Platon Basic er den enkleste varianten av våre grunnmursplater. Platen har runde knaster som gir luftespalte inn mot kjellerveggen.

Platon Xtra er originalen som benyttes til fuktsikring og drenering av både grunnmur og torvtak. Firkantknastene tåler høyt marktrykk og gir luftespalte. Platen har drenerende egenskaper på begge sider.

Platon Basic er allerede tilgjengelig for bestilling i bredde 1,0 og 1,65 meter. For de øvrige breddene og noe av tilbehøret vil det bli en overgangsperiode hvor Platon Basic-produkter først vil bli tilgjengelig så fort vårt lager av tilsvarende Baros-produkter tar slutt.

– Hensikten med endringen er å skille de ulike kvalitetene bedre under samme merkenavn, noe vi tror vil gjøre valget enklere for våre kunder og brukere, avslutter Gusland.

Se våre drens- og grunnmursplater

Kilde: Isola

 

Isola
David Gusland
Isola