w

HDS – bygg terrasse med skjult innfestning

TERRASSE UTEN SYNLIGE SKRUEHODER, FLISER ELLER SPREKKER

20.06.201816:34 Sture Olsen

LUKSURIØST PREG UTEN SYNLIGE SKRUER

Ønsker du å gå sommeren i møte uten flis i foten på terrassen? Da anbefaler vi å bruke HDS, et system for skjult innfestning. Med HDS er det enklere å bygge terrasse, samtidig som den får et luksuriøst preg uten synlige skruer eller sprekker.

ENKEL MONTERING

Skruene monteres enkelt i sidene på terrassebordene, slik at skruene blir skjult. Til det bruker du et spesialtilpasset monteringsverktøy og bits. HDS-skruene har en unik borspiss som gjør at du slipper forboring. En av de store fordelene med skjult innfestning er at skruene er lette å skru inn og monteringsverktøyet gjør at du ikke skrur for langt og ødelegger treverket. Verktøyet sørger også for lik avstand mellom terrassebordene.

SYREFASTE SKRUER FOR LANG LEVETID

HDS-skruene er syrefaste og kan dermed brukes uansett miljø eller størrelse på terrassen. Skruene tåler bevegelser i trevirket og passer utmerket til brygger, terrasser ved sjøen eller på fjellet. HDS-skruene anbefales spesielt til Kebony, Malmfuru, Royalimpregnert/ varmebehandlet virke og sibirsk lerk, og finnes i to ulike lengder: 4,8×50 for terrassebord i tykkelse 19-25 mm og 4,8×60 for terrassebord i tykkelse 25-34 mm.

Les mer på http://essve.no/hds/

Kilde: Essve.no