w

Pergo Sensation

Vannbestandig laminatgulv

05.02.201616:00 Sture Olsen

Pergo fant opp laminatgulvet for 35 år siden. Og med lanseringen av Pergo Sensation finner de det opp en gang til. For vår nye kolleksjon av laminatgulv er ikke noe mindre enn hva navnet antyder.

Du vil se forskjellen med en gang. Pergos Sensation-gulv ligner ikke på noe annet laminatgulv. Og hvis du fører fingrene over bordene, vil du få deg en skikkelig overraskelse. Pergo har klart å få til den autentiske, naturlige strukturen takket være en innovativ teknikk som kan gjenskape dype trefurer ned til minste detalj. Det naturlige inntrykket forsterkes av en helt ny matt finish, som gir en enda mer «treaktig» følelse. Resultatet er Pergo Sensation.

AquaSafe teknologien gjør Sensation gulv vannavvisende og perfekte til bruk i kjøkken og andre våte områder. 

Kalket grå eik føles og ser ut som et gulv som er slitt av sol og sand, noe som gir et maritimt preg til ethvert rom. Dette laminatgulvet, som er en del av Pergo Sensation-kolleksjon med AquaSafe-teknologi, er praktisk talt umulig å skjelne fra ekte tre og er eksepsjonelt vannbestandig. Det har fine sprekker og kvister takket være Genuine™ wood – en overflatestruktur som følger treverket ned til minste detalj – samt en ekstra matt finish. Følelsen av trebord fremheves ytterligere med faser langs alle de fire kantene. Living Expression er et kvalitetsnivå fra Pergo som egner seg for alle hjemmets rom.

Se de ulike variantene av Pergo Sensation

Pergo
AquaSafe
Pergo AquaSafe
Pergo
Kalket grå eik
Kalket grå eik, plank L0331-03367

Relaterte artikler